Een paar reacties van vorig seizoenen

“Het was op zijn minst gezegd een hele bijzondere ervaring, voor mezelf even uit de comfortzone treden en voor het eerst een zoverre spirituele reis naar het land van de yoga, India ondernemen.  Ik heb ontzettend veel diepgang mogen ervaren tijdens de yogaweek in de ashram.  Onze uitstapjes en confrontatie met de buitenwereld, die eerste week naar Haridwar, voor het hele bijzondere Arti ritueel, heb ik heel intens ervaren. (…) Een ding is zeker, India laat je niet onberoerd, het laat een imprint achter in je ziel voor altijd (…)  Het was een reis naar je binnen en buitenwereld. Een ontmoeten van jezelf, ook in de ander, een reis naar het leven, een reis die ik nooit zal vergeten”. ~ Felicia, deelnemer 2018

“Ik wil je bedanken voor de fantastische reis samen in India. Bedankt voor alle woorden, alle lessen, alle glimlachjes, alle ervaringen, alle tranen, alle mountain views. De groep was perfect zoals ze was. En wat een gevoel van verbondenheid dat zo’n reis met zich meebrengt… Bedankt voor de organisatie en de inspirerende lessen. … De ashram is een mooie plek, de uitstappen naar Haridwar en Rishikesh en de nachttrein rit vond ik fantastisch”.  ~Nathalie, deelnemer 2017

“Vooreerst wil ik je hartelijk danken voor de vlekkeloze organisatie van onze reis. Pico bello!  Wat een grote luxe om zorgeloos te kunnen instappen in je programma. … Verder hield ik erg van de vele contrasten die India rijk is: van de sobere tempel en de rust onderduiken in het hectisch Indisch verkeer en omgekeerd bijvoorbeeld. … Ik vond het geheel magisch, soms wonderlijk mooi en ontroerend. Heel lieve Indische mensen”. ~Trui, deelnemer 2017

“Bedankt voor deze prachtig georganiseerde reis!!! Magisch en ongelooflijk mooi, laten ontelbaar veel momenten een diepe indruk bij mij na. Intense confrontaties met mezelf, nieuwe verrassende inzichten en magische impressies… Ook de liefdevolle energie van de groep blijft mij bij”. ~Ilse, deelnemer 2017

“Jullie beiden, Nathalie en Sandra waren de perfecte mensen om deze yoga-retraite te begeleiden. … De positieve ingesteldheid van de ganse groep hebben me weer veel bijgebracht, het respect voor elkaar was groot… Inderdaad, een zaadje is geplant…Bedankt voor die onvergetelijke yoga-week, de kleine vakantieweek erna met de zeer interessante uitstappen…” ~Ria, deelnemer 2016

“Het was in alle opzichten een bijzonder mooie, rijke en unieke belevenis”. ~Tanja, deelnemer 2016

“Dank U wel voor deze parel van een week, … onvergetelijk warm, verdiepend en motiverend”. Hanneke, ~deelnemer 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *