Holistic Yoga Weekend

Heb jij het ook altijd zo druk met je werk, gezin, vrienden en hobbies? Wil je graag tijd maken voor jezelf en je energie niveau een boost geven?

Domburg, Nederland
6 – 8 maart 2020

Tijdens dit weekend met fijne Yogalessen en inspirationele lezingen krijg je tijd om te ontspannen. Je kan genieten van het ruisen van de zee, het binnenzwembad met sauna, een heerlijke massage met warme olie, de luxe kamers met dito bedden en niet te vergeten: het eten is overheerlijk, gezond (en vegetarisch).

Alle ingrediënten voor een ontspannende weekendje, weg van alle stress en eindelijk tijd voor jezelf!

Geen voorkennis of ervaring van Yoga vereist, zowel voor absolute beginners als gevorderden.

ACCOMMODATIE

Yogabee ligt omringd door weilanden en bevindt zich op 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Yogabee
Bijenkot’s Weg 1
NL-4357 NN Domburg
Nederland

VOEDING

Er worden tijdens deze week heerlijke maaltijden verzorgd.

We eten geen voeding met negatieve impact op ons metabolisme zoals melkproducten, brood/gluten, suiker, soja en we drinken geen koffie, noch alcohol.

Voor zover lokaal verkrijgbaar zijn alle producten van biologische kwaliteit.

Yoga

De yoga zal bestaan uit een dynamische ochtend sessie en een meer reflectieve yin sessie in de namiddag. Tijdens de ochtendyoga zul je ervaren hoe je de energie in je lichaam voelt stromen, terwijl adem en beweging met elkaar in balans komen. In de yin-lessen ligt het tempo lager en de nadruk meer op het naar binnen keren en langer vasthouden van houdingen.

PROGRAMMA

Het weekend start op vrijdag om 16.00 uur en eindigt op zondag rond 15.00 uur. We hebben een prachtig uitgebalanceerd programma voor je met gezondheid-talks, Yogalessen, meditatie- & ademhalingsoefeningen.

Buiten het programma is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking, ontmoeting en voor de natuur. En ook voor massages en sauna. Je kunt ook fietsen op een leenfiets en lekker onderuit met een boek in de keuken rond het fornuis.

Een dag …

 • 08:00 Yoga
 • 09:00 ontbijt
 • 13:00 lunch
 • 16:30 YinYoga
 • 18:30 dinner
 • 20:00 lezing

PRAKTISCHE DETAILS

Prijzen

Vanaf €435,- per persoon
Groepsgrootte: voor optimale sfeer en rust, beperken we het aantal deelnemers tot 12.

Tijd maken voor jezelf … een heerlijk geschenk!

inbegrepen
 • 2 overnachtingen
 • Heerlijke gezonde maaltijden bereid met bio producten
 • Alle yogalessen
 • Lezingen rond gezondheid en wellness
 • Gebruik van sauna en verwarmd binnenzwembad
 • Prachtige natuur van Zeeland
 • Beddegoed
niet inbegrepen
 • Vervoer naar Domburg en terug
 • Holistic Indian Ayurvedische behandeling door Flavia €70/60 min.

BEGELEIDING

Sabine Smets

Heeft een praktijk in orthomoleculaire therapie (nutritionele geneeskunde) en heeft zich verder bekwaamd als PNI (psyche, neuro, immunologie) therapeut en Brain Q therapeut. Haar benadering vertrekt vanuit een holistische kijk op het lichaam, waarbij er zowel oog is voor het fysieke als het psychosomatische aspect. Haar stokpaardjes zijn de werking van het spijsverteringsstelsel, de neurotransmitters en de regulatie van het immuunsysteem. www.pureflow.be

Nathalie Bonaventure

Nathalie begon met Hatha Yoga in 1992 bij een boeddhistisch centrum in Brussel. Yoga resoneert met vele aspecten van haar persoonlijkheid en haar spirituele zoektocht naar zachtheid, flexibiliteit, precisie, geweldloosheid en introspectie. Al meer dan 15 jaar bestudeert ze de Integral Yoga van Sri Aurobindo waarvoor ze regelmatig naar India gaat. www.shalasamsara.com

Flavia Fanin

Flavia geeft Ayurvedische warme oliemassage. De Ayurvedische massage is een van de behandelingen binnen het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda. Ayurveda betekent kennis (veda) van het leven (ayus). Ayurvedische massage wordt toegepast ter ontgifting, verjonging, ontspanning, preventief en ter behandeling van eventuele klachten. www.lddm.be

Bart Poelvoorde

Na zijn topsportcarrière, stortte Bart zich op voeding. Meerbepaald veganistische, gezonde voeding. 5 jaar werken in Restaurant Avalon leverde een boek op met lekkere biologische, veganistische en vooral haalbare recepten. Grow, Eat, Share. Speerpunten zijn lokaal, evenwichtig en vooral smaakvol eten. www.soireecongee.be

Vragen?

www.pureflow.be /sabine@pureflow.be /0478 99 04 00
www.shalasamsara.com /nathalie.bonaventure@gmail.com /0495 58 22 02