Hormonal Yoga Therapie

Yoga 4 Woman Only ॐ♥

TBC

Tijdens deze workshop leer je specifieke oefeningen om de hormonen produktie van je hypofyse, schildklier en eierstokken te stimuleren samen met YinYoga houdingen om de functie van je lever te ondersteunen. … ook technieken om je (levens)energie te boosten en ademhalingsoefeningen om te onstpannen. De serie houdingen is dynamisch (Yang) met mooie stiltemomenten (Yin)

Na de workshop zal Sabine Smets  een lezing rond een gezonde hormoonhuishouding geven.  Sabine heeft een praktijk in orthomoleculaire therapie (nutritionele geneeskunde) en heeft zich verder bekwaamd als PNI (psyche, neuro, immunologie) therapeut en Brain Q therapeut. Haar benadering vertrekt vanuit een holistische kijk op het lichaam, waarbij er zowel oog is voor het fysieke als het psychosomatische aspect.

Vanuit het ervaren van de helende kracht van voeding gecombineerd met yoga, besloten we dit workshop samen aan te bieden, waarin we, Yin Yoga en voeding tips op elkaar afstemmen.

Benieuwd naar hoe Yoga en voeding je kunnen helpen om je hormonale balans te houden of te herstellen?

Voor wie? voor iedere vrouw.  De workshop is geschikt voor elke leeftijd en yoga ervaring is niet vereist.  De Yoga wordt gegeven in een kleine groep, zo krijg je optimale begeleiding (min. 6 en max. 10)

Wanneer? januari 2020
Tijd? van 09u45 tot ongeveer 14u30 -met thee en lekkere biologische soep/green smoothie moment.
Locatie? Shala Samsara in Branst.
Kosten? €65 voor een workshop van 4 uur (en een handleiding voor thuis inbegrepen).

Inschrijven