Hormonal Yoga Therapie

Yoga workshop 4 Woman Only!
ॐ♥
nieuwe datum op komst!

Tijdens deze workshop leer je specifieke Yoga oefeningen om je hormonen produktie te stimuleren samen met YinYoga houdingen om de functie van je lever te ondersteunen. Ook technieken om je Shakti energie te boosten en ademhalingsoefeningen om te onstpannen komen aan bod. 

Hormonen hebben vanaf de puberteit invloed op je welzijn, en vaak meer dan je denkt! Ben je toe aan me-time met zachte, vloeiende en meditatieve oefeningen? 

Wil je meer weten over de invloed van je hormonen op je gezondheid, energie en humeur? Na de workshop geef Sabine Smets een lezing rond een gezonde en betere hormoonhuishouding.  Sabine heeft een praktijk in orthomoleculaire therapie (nutritionele geneeskunde) en heeft zich verder bekwaamd als voedings- en gezondheidsdeskundige. Haar benadering vertrekt vanuit een holistische kijk op het lichaam, waarbij er zowel oog is voor het fysieke als het psychosomatische aspect.

Benieuwd naar hoe Yoga en het helende kracht voeding je kunnen helpen om je hormonale balans te houden of te herstellen?

Schrijf je in voor deze workshop, waar vrouwen “issues” nu eens niet weggemoffeld hoeven te worden.

Voor wie? voor vrouw van elke leeftijd. Yoga ervaring is niet vereist.  De Yoga wordt gegeven in kleine groep, zo krijg je optimale begeleiding (min. 5 en max. 8 deelnemers)

Wanneer? zondag 21 juni 2020

Tijd? van 09u45 tot 15u met thee en lekkere biologische soepmaltijd

Locatie? ShalaSamsara in Branst

Kosten? €75,-

INSCHRIJVEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *