Yin/Yang Yoga Class

YIN/YANG Yoga vaste groeplessen met Nathalie 
Yoga brengt je geest tot rust en je lichaam in balans

ॐ♥

Yin/Yang op maandag van 9u00 tot 10u30
Chill Yin op dinsdag 19u00- 20u30
Chill Yin op donderdag 19u30 – 21u00

Wat houdt dat in? Yin Yoga is een zeer zachte vorm van yoga. De asana’s (houdingen) worden zittend of liggend uitgevoerd en 3 tot 5 minuten aangehouden. Deze vorm van yoga werkt heel diep in op het bindweefsel (fascia), de energiemeridianen en je gewrichten. Ze herstelt je lichaam op een veilige en therapeutische manier en maakt het mobieler en soepeler.

Doordat je langere tijd en een bepaalde houding blijft, leer je om weerstand los te laten en worden zowel fysieke als mentale blokkades doorbroken zodat je energie weer vrij kan stromen. Een voortdurende focus op je ademhaling houd je in het moment, wat een subtiel bewustwordingsproces in gang zet.

Aangezien Yin Yoga ontspannend werkt op de spieren, is het de perfecte aanvulling voor mensen die regelmatig gaan zwemmen, lopen of fitnessen.

Het grootste effect bereik je wanneer je Yin yoga beoefent in combinatie met een Yang yoga vorm. Mijn Yin/Yang yogalessen zijn een afwisseling van langer vasthouden van Yin houdingen, korte Yang houdingen en ademhalingsoefening.   Tijdens deze les word je geïnspireerd om ruimte te creëren en de ware essentie van yoga en jezelf ontdekken, het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven!

Check www.yinyoga.com voor meer info. over Yin Yoga

TIPS
– Draag gemakkelijke kleding
– Eet vooraf niet teveel
– Vergelijk jezelf niet met anderen
– Forceer jezelf niet en wees lief voor jezelf

Matjes zijn aanwezig maar je mag ook je eigen matje meenemen!
PRIJZEN:
  • Losse les €12
  • 10 lessen €100

Je voelt er niet veel voor om een groepsles bij te wonen? De lestijden passen je niet zo goed? Of je wilt dat de les volledig gericht is naar jouw noden? Probeer dan eens een privéles!  Gedurende 1,5 uur word je persoonlijk begeleid.  Ik bouw op de hele les rond jouw specifieke noden.  Je kunt eenmalig komen of wekelijks.

PRIJZEN:
  • bij ShalaSamsara: €45,-/sessie (maximaal 2 personen), per extra deelnemer wordt €10,- gerekend.
  • bij u thuis: €45,-/sessie (maximaal 2 personen)  + €10 transportkosten (enkel regio Bornem)

INLICHTINGEN