Yoga en Meditatie Retraite in Italië

6-Daagse Retraite in Cascina Mantella, Vignale Monferrato, Italië

27 mei – 3 juni 2023

Nathalie neemt je graag mee naar la bella Italia.  Wij verblijven in Cascina Mantella, een pas gerenoveerde wijnboerderij gelegen in de wijnlandschappen van het middeleeuwse dorp Vignale Monferrato (Unesco wereldgoed). De streek Monferrato ligt in het zuidoosten van Piemonte, of zoals ze het zelf noemen Bassa Piemonte

Waar je ook maar kijkt, tref je uitgestrekte heuvels bedekt met een lappendeken aan wijngaardenolijfbomen en piccoli borghi, dorpjes, bovenop een collina, heuvel. Het zorgt voor een schilderachtig aanzicht, helemaal als je bij helder weer in de verte ook nog eens de besneeuwde toppen van de Alpen ziet liggen.

Er heerst hier pure rust en sereniteit, de ideale plek om even tot jezelf te komen. Met 6 prachtig gedecoreerde slaapkamers met eigen badkamer en toilet, een zwembad met adembenemend zicht, binnen- en buiten eetplaats en aandacht voor de vele detail is deze plek ongetwijfeld ook voor jou een droomlocatie om een week te herbronnen.

The quieter you become,
the more you can hear.

Het thema van de 6-daagse retraite staat in het teken van de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. We ontdekken hoe de natuur ons kan inspireren, niet alleen tijdens een yogales maar ook daarbuiten.

Nathalie begeleid je doorheen de hele week met een mix van dynamische en rustige yogalessen, meditatie,bewustwording- en ademhalingsoefeningen. Wij serveren drie gezonde, Italiaanse maaltijden per dag.  Er is voldoende tijd daar tussenin om met een boek op het overdekte terras te rusten, te verfrissen in het zwembad, een heerlijke massage te ondergaan of te gaan wandelen in de omgeving. 

Wil je graag op de hoogte blijven van de volgende retraite, meld je aan per email