Individuele begeleiding

 Je zit vast (letterlijk en figuurlijk). Bezorgde gedachten vliegen heen en weer. Malend over alles wat zou kunnen gebeuren of wat is gebeurd. Je voelt dat je je drukke hoofd moet kalmeren, nieuwe energie opdoen. Terugkomen in je lichaam na een fase van uitputting bv. een scheiding, verlies, operatie, ziekte, ongeluk of burn-out …

Als erkend Yoga- en meditatie docent bied ik je de tools aan (uit mijn jarenlange ervaring met Yoga) die je kan gebruiken om jezelf te helpen om meer lichamelijk en geestelijk balans te voelen in je leven.

Wat kunnen Yoga asana (houdingen), pranayama (ademtechnieken), mindfulness/ meditatie, levensfilosofie voor je betekenen? De combinatie van deze technieken helpt je om je (weer) krachtig en ontspannen te voelen in je lichaam en je geest.

Hoe? Tijdens de eerste sessie starten we met een gesprek waarin we in kaart brengen waar jouw behoeftes en wensen liggen (wie ben je? wat gaat er in je om? waarom ben je hier?) Vervolgens is er ruimte voor een eerste reeks oefeningen. Op het einde nemen we de tijd om te bespreken hoe je het verder ziet. Vanaf daar kan je beslissen om te starten met groepslessen of het individuele parcours verder te zetten.

Kosten: individuele sessie Yoga van 75 min. €70,-

Daarnaast is Yoga sessie bij je thuis ook mogelijk of het kan ook online doorgaan.