Persoonlijke Coaching

Je zit vast (letterlijk en figuurlijk). Bezorgde gedachten vliegen heen en weer. Malend over alles wat zou kunnen gebeuren of wat is gebeurd. Je voelt dat je je drukke hoofd moet kalmeren, nieuwe energie opdoen. Terugkomen in je lichaam na een fase van uitputting bv. een scheiding, verlies, operatie, ziekte, ongeluk of burn-out …

Als Yoga- en meditatietrainer reik ik je de tools aan (uit mijn jarenlange ervaring met Yoga) die je kan gebruiken om jezelf te helpen om meer lichamelijk en geestelijk balans te voelen in je leven. Ik gebruik hierbij graag Yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie, Yoga- en Boedhistische levensfilosofie

Waarschijnlijk weet je ondertussen wel dat Yoga meer is dan lichamelijke workout. Beweging, ademhaling, ontspanning, gedachten. Alles komt aan bod tijdens een sessie. Maar ook als je niet op een mat staat, kun je Yoga beoefenen. Er schuilt namelijk een hele levensfilosofie achter.

Wat kunnen Yoga asana (houdingen), pranayama (ademtechnieken), reinigingsoefeningen, mindfulness/ meditatie, levensfilosofie voor je betekenen?

De combinatie van deze technieken helpt je om je (weer) krachtig en ontspannen te voelen in je lichaam en je geest.

  • Bevordert het functioneren van je brein
  • Verbetert je immuunsysteem en je gevoel van welzijn
  • Brengt balans tussen je lichaam en geest, je verstand en je gevoel
  • Helpt bij depressie en angstgevoelens
  • Vermindert lichamelijke klachten en spanningen
  • Helpt je om beter te slapen
  • Vermindert stress

Ben je geïnteresseerd in meer diepgang? In het leven? In je Yoga? In een ander perspectief? Samen starten met een op maat gemaakt programma speciaal voor jou!

Hoe? We plannen eerst een sessie in van 90 min. Tijdens de sessie starten we met een gratis intake gesprek waarin we heel specifiek in kaart brengen waar jouw behoeftes en wensen liggen (wie ben je? wat gaat er in je om? waarom ben je hier?) Vervolgens is er ruimte voor een eerste reeks oefeningen. Op het einde nemen we de tijd om te bespreken hoe je het verder ziet.  

Vanaf daar kan je beslissen om bv te starten met groepslessen of het privé parcours verder te zetten.

Prijs: Privé sessie Yogacoaching van 60 min. (fysiek als mentaal begeleiding) €65,- + €25,- per additioneel 30 min.

Daarnaast is Yogacoaching op locatie thuis ook mogelijk en kan ook online doorgaan.